Obs! Särskilda öppettider under sommaren samt att vi har stängt V 28 - 30. Se längst ner här på hemsidan <3

istockphoto-1291770891-170667a

Tandblekning

Tandblekning i Nacka

Ett strålande leende är ofta förknippat med hälsa och vitalitet. Att bleka tänderna kan därför inte bara förbättra ditt utseende utan även ge en rejäl boost till din självkänsla. Vi utför tandblekning i Nacka med säkra metoder som ger ett långvarigt resultat utan att inkräkta på din tandhälsa.

Så utför vi tandblekning hos WE Dental

Hos oss börjar din resa mot ett vitare leende med en grundlig undersökning av dina tänder och tandkött. Vi använder modern teknik för att skanna dina tänder, vilket säkerställer att skenorna blir perfekt anpassade för just ditt leende. Efter initial konsultation och scanning får du med dig ditt tandblekningskit bestående av skenor och gel för att påbörja behandlingen hemma. Önskar du utföra andra behandlingar inom Estetisk tandvård gör vi upp en plan för vilken eller vilka behandlingar vi bör göra först. Om du exempelvis önskar sätta på skalfasader ska blekning ske först så nyansen på fasaderna stämmer överens med övriga tänder.

Boka starten till ett vitare leende

istockphoto-1049808304-612x612

Vad är tandblekning med gel och skenor?

Tandblekning i Nacka innebär användning av skräddarsydda skenor och en specialutvecklad gel som du enkelt kan använda hemma. Denna metod är framtagen för att vara skonsam mot dina tänder och tandkött, till skillnad från metoder som använder laser och starka kemikalier, vilka kan torka ut och skada tandemaljen. Behandlingen sträcker sig över 5–10 dagar där du bär skenorna en bestämd tid varje dag - en flexibel lösning som låter dig fortsätta med dina dagliga aktiviteter utan avbrott.

istockphoto-637130216-612x612

Vårda dina tänder efter din tandblekning

För att maximera resultatet av din tandblekning är det viktigt att vara försiktig med vad du äter och dricker de första veckorna efter behandlingen. Undvik färgstark mat och dryck som kaffe, rödvin, och starka såser för att förebygga missfärgningar. Vi rekommenderar också en refill-behandling några år efter din initiala behandling för att underhålla resultatet.

istockphoto-1291770891-170667a

Boka din tid för tandblekning i Nacka idag

Har du bestämt dig för ett vitare leende? Kontakta oss på WE Dental för tandblekning i Nacka. Boka din konsultation idag genom att ringa eller besöka vår hemsida. Vi ser fram emot att hjälpa dig uppnå ditt drömleende på ett tryggt och professionellt sätt!