IMG_3610

Om oss

Din tandläkare i Nacka

Vi älskar vårt jobb och är stolta över den tandvård vi ger till er.
2019 startade tankarna på vår fina klinik. Sommaren 2022, kunde vi äntligen börja ge tandvård i en miljö med trivsam atmosfär och där långsiktig kvalitativ tandvård och tillgänglighet är vår högsta prioritet. En viktig drivkraft i starten av denna klinik var att kunna bygga en optimal tandvårdsmiljö. Där vi, med vår kompetens, kan erbjuda er det bästa inom tandvård vad gäller vårdkvalitet, service, tillgänglighet, kontinuitet och uppföljning.
Vi erbjuder behandling med den absolut senaste utrustningen på marknaden och terapiplaner baserade på bra vetenskap och beprövad erfarenhet. Vi utför all typ av behandling inom tandvården. Vi välkomnar alla era behandlingsbehov från enkel tandrengöring eller estetisk blekning till avancerad bettrehabilitering och implantatkirurgi. Är du tandvårdsrädd och önskar ett särskilt försiktigt omhändertagande? Du har du hittat rätt! Vi har lång erfarenhet inom just bemötande av er som tycker det är extra jobbigt att gå till tandläkaren. Prata gärna med oss om detta <3.
Estetik och funktion ska gå hand i hand och vi är noggranna med att lyssna in era behov och att ni får rätt förväntningar på behandlingsresultatet.
Hos oss blir du erbjuden den bästa tandvården för dina tänder som håller svensk toppkvalitet och dessutom i en trivsam miljö med härlig atmosfär.
Vi har även ett nära samarbete med duktiga specialister där vi alltid har god dialog i våra gemensamma patientfall.

771755

Vill ni bli en del av oss?

Vår vision

Vi önskar vara kliniken i Nacka som är omtalad för den höga kompetens och det engagemang vi ger alla våra patienter. Ni ska känna att vi har hjärtat på rätt ställe och att hela vår personalstyrka är engagerad i er och vill ert bästa.
Vi önskar förmedla professionalism men även värme och prestigelöshet. Som patient ska man inte kunna undgå att märka vår yrkesstolthet och glädje i att behandla er.

Bli en del av oss

Välgörenhet

Vi är stolta över att även bidra till god tandvård utanför Sveriges gränser.
WE Dental är medlemmar av Tandläkare utan gränser och för varje basundersökning ni gör hos oss skänker vi 10:- som bidrar till att förbättra den orala hälsan i utsatta länder.

Genom att vara patient hos oss är ni med och bidrar till en bättre tandhälsa i tredje värden.
Vi hoppas ni känner gemenskap med oss i detta arbete. För det är ni som gör vårt välgörenhetsarbete möjligt!

Se vårt bidrag

" Att leva livet och njuta av livets goda kan innebära en trasig tand eller två.
Då finns vi här för er! "

Vårt arbetssätt

Vi eftersträvar ett tydligt och strukturerat arbetsflöde för att säkerställa god kvalitet i vården och att rätt behandling görs i rätt ordning och på rätt patienter.

Behandlingar

Utbildning och kompetens

Att vara en tandläkare med hög kompetens innebär att ständigt hålla sig uppdaterad och utbildad i den senaste tekniken, material och vårdriktlinjer. Vi värderar den teoretiska kompetensen mycket högt och kommer ständigt lägga resurser för att vi ska vara i toppen av svensk tandvård.

Vi är medlemmar i Tandläkarförbundet, privattandläkarna. Via dessa instanser får vi möjlighet att ständigt hålla oss uppdaterade om ny vetenskap, behandlingstekniker och branschens omvärldsnyheter för att ligga i toppskiktet i världen som kvalitativ tandläkarmottagning.

Vårt team

Kontakta oss

Hej och välkomna till vår tandläkarklinik! Skriv till oss med allt ni har på hjärtat. Vi försöker svara så fort vi kan.
Skriv gärna om ni vill att vi kallar er för undersökning eller konsultation av annan behandling. Säg då ett datum här nedan när ni önskar bli kallade. kanske har ni nyligen varit på undersökning och vill komma om ett år? Ni kan också boka tid direkt till oss här via hemsidan.
Har ni frågor eller bara vill ge oss feedback så skriv bara! Vi uppskattar all kontakt med er och en bra dialog!
Våra telefontider ser ni längs ner på hemsidan.