Obs! Särskilda öppettider under sommaren samt att vi har stängt V 28 - 30. Se längst ner här på hemsidan <3

top-image

Tandvårdsrädsla

Tandvårdsrädsla

Vi på WE Dental vet att tandvårdsrädsla kan vara ett stort hinder för många. Våra tandläkare i Nacka och vår övriga personal har omfattande erfarenhet och utbildning i att hjälpa patienter som kämpar med rädslor kring tandvård. Med lugnande tillvägagångssätt och en mycket förstående approach kan vi erbjuda en tryggare och bekvämare upplevelse för alla våra patienter.
Boka ett första besök hos oss så kan vi börja med att träffas och bara prata!

Olika strategier

Vi erbjuder olika strategier för att lindra rädslan, såsom användning av lugnande miljöer med bekväma stolar och avslappnande musik. Vår personal är välutbildad i att använda tekniker som distraktion och att erbjuda patienten kontroll över behandlingsprocessen. Vi använder oss också av sedering vid behov för att säkerställa en bekväm upplevelse under behandlingen.

Våga ta ett första steg idag

Stor kunskap av att hantera tandvårdsrädsla

På vår tandläkarklinik är vi engagerade i att skapa en trygg och välkomnande miljö för alla våra patienter, särskilt de som lider av tandvårdsrädsla. Vi förstår att det är viktigt att lyssna på våra patienters oro och att svara på deras frågor tydligt och ärligt. Genom att kommunicera öppet och tydligt strävar vi efter att minska spänningar och skapa en avslappnande upplevelse redan från det att patienten kommer in i vårt väntrum. 

Efter behandlingen följer vi upp noggrant för att säkerställa att patienten känner sig trygg och nöjd med vården. På vår klinik strävar vi efter att erbjuda en omsorgsfull och empatisk tandvårdserfarenhet, där varje patient känner sig respekterad och väl omhändertagen.